Om os

Virksomhedens historie

Med flid, dygtighed og talent

Det er noget af et eventyr, at Sædding Køkken & Tømrerforretning blev skabt af det initiativrige ægtepar Herdis og William Mortensen i en periode, hvor det var yderst risikabelt at sætte noget nyt i værk.

Tiderne dengang for 25-30 år siden var usikre, renten androg truende højder på 15-20 procent, men de to ægtefæller ville videre med deres køkkenforretning, som oprindelig var etableret på Tarphagevej i 1977.

Derfor opførte de for omkring en million kr. et helt nyt køkkencenter på Ådalsparken 25 og gav virksomheden navnet Sædding Køkken & Tømrerforretning.

Her produceredes et af Europas førende køkkener i en kvalitet og med en nytænkning, der modsvaredes af idéerne fra Sædding Køkken & Tømrerforretning.

Siden er det blot gået fremad. Satsningen på den nye udstillings- og værkstedsbygning viste sig langtidsholdbar, og strategien med at satse hårdt på kvalitet og kundeservice var med til at give virksomheden det ry, der har båret den frem til en førende køkkenleverandør.​

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her

Sædding Køkken- og Tømrerfirma A/S

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dine muligheder.

historie6_172
historienybygnin_169
historie5_163

Comments are closed.

 • OM OS

  Det er noget af et eventyr, at Sædding Køkken & Tømrerforretning blev skabt af det initiativrige ægtepar Herdis og William Mortensen i en periode, hvor det var yderst risikabelt at sætte noget nyt i værk. ​
  Tiderne dengang for 25-30 år siden var usikre, renten androg truende højder på 15-20 procent, men de to ægtefæller ville videre med deres køkkenforretning, som oprindelig var etableret på Tarphagevej i 1977. ​
  Derfor opførte de for omkring en million kr. et helt nyt køkkencenter på Ådalsparken 25 og gav virksomheden navnet Sædding Køkken & Tømrerforretning.
 • Hold forbindelsen

 • KONTAKT

  Sædding Køkken- & Tømrerforretning
  Adresse: ​Ådalsparken 25
  6710 Esbjerg V
  Telefon: +45 75 15 06 32
  CVR: 27248284
 • NYHEDER

×
Menu